fredag 27. november 2009

Tommy Fredvang ut av X-Factor

I kveld ble det avskjed med en av de aller største profilene i årets X-Factor. Likevel kan man ikke si at det var ufortjent.

Tommy har gitt oss noen vakre stunder foran TV-apparatet. Min favoritt er hans versjon av "Me To Går Alltid Aleina" (som du kan se og høre på youtube-klippet nedenfor). Dessverre har stemmeproblemer og et par svake fremførelser gjort det vanskeligere i fortsettelsen. I kveld var det ingen dårlig opptreden (se Tommy synge "Wonderwall"). Sjarmen er der, men dessverre ble det litt småsurt her og der.

I X-Factor er konkurransen nå kommet så langt at også favorittene må finne seg i å stå i fare for å forsvinne. Tommy har likevel vist at musikken er noe han brenner for, og han har også skrevet et par gode låter (slik som "Wake Up Call"). I kveld - etter å ha nådd helt frem til episode 16 - måtte en sympatisk og talentfull artist forlate X-Factor.


Share/Save/Bookmark

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er Stavangermann selv. Kan ikke stemme på noe så slett som dette, helt talentløst spør dere meg. Tommy passer best å opptre på instutisjoner.
Begynn å syng og spill melodier hvor folk flest kjenner seg igjen, ikke det rauaradlet som Karlsen kommer med.

Anonym sa...

Tommt synge kanonbra, bare hør sangane så han sjøl har skreve og lagt =)www.tommyfredvang.com Håpe karslen gir han ein platekontrakt... woho! Å du stavangermann, tror du har øyrene dine på feil plass..... I dag gjorde tommy det bra!

Anonym sa...

Faen! Ham skulle vunne heile skiten!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Hvis han gjorde det så bra skulle han vel gått videre eller? Nei, det gjelder å treffe folk med sin musikk og det gjorde ikke Tommy denne gangen heller. Han har tidligere gått videre fordi de samme menneskene har ringt inn og stemt på han sikkert 50 ganger hver. Begynn å se realitetene, dette er ikke godt nok selv om han er fra Stavanger.

arnfinn sa...

Gi Tommy en platekontrakt:D
Signer kampanjen
http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=2438

Anonym sa...

Han var rett og slett for dårlig, å det var på høy tid han ble stemt ut.

Anonym sa...

Sliter med se seriøsiteten i dette.
Etter min mening var det de to beste som måtte synge om igjen ikveld. Det undrer meg litt å høre dommere mase om at Tommy ikke bare må synge samme type sanger, fornye seg og vise andre sider av seg selv etc. Har ikke hørt de si noe slikt om Chand som har vært veldig ensformig spør du meg.
Det hele blir bare latterlig....

Legg inn en kommentar