tirsdag 17. november 2009

Opptur etter nedtur for Gabrielle Leithaug

Etter en tung dag i X-Factor på fredag synes det som om lykken smiler til Gabrielle. Den sprudlende vestlendingen sang seg ut av X-Factor med "En Natt Forbi", men nå går hun fra Eggum til Bjørn Eidsvåg.

Vg.no skriver i dag at Gabrielle ble kontaktet av Bjørn Eidsvåg via SMS. Gabrielle trodde det hele var en spøk helt til hun fikk snakke med Eidsvåg "in person". Hun ble da invitert til å synge "Mysteriet Deg" i Grieghallen kommende søndag. Gabrielle takket klokelig ja til invitasjonen, og korte tidsfrister er sikkert blitt en vane for henne.

Det er blitt mye diskusjon omkring kvaliteten på X-Factor, men Gabrielles invitasjon til duett med Saudas store sønn, vitner om at det må være noe å hente ved å delta i slike TV-sendte konsept.


Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

Anonym sa...

Leithaug er jo et kjent navn i det kristne pop/rock miljøet i Norge. Der finner man både Solveig Leithaug og broren hennes (som jeg ikke husker navnet på). Så at Eidsvåg tok kontakt burde vel egentlig ikke være en så veldig stor overraskelse.

Men,... Flott likevel.

Anonym sa...

Nei at Bjørn Eidsvåg tok kontakt med Gabrielle synes ikke jeg heller er så veldig overraskende, men jeg er sikker på at det ikke har noe med familien hennes å gjøre. Gabrielle står flott på egne ben - den stemmen taler for seg selv og trenger ikke andre referanser.
Du er helt topp Gabrielle - ønsker deg lykke til på søndag !!

Legg inn en kommentar