fredag 6. november 2009

Mari Lorentzen smeltet dommere med "Unintended"

Mari Lorentzen fortsetter å imponere i X-Factor. Mens andre artister sliter med variasjon og å overgå tidligere prestasjone, har Mari hatt en fin stigning.

Sist uke fikk hun et slags gjennombrudd med "Säg Det Igjen", og deretter viste hun igjen at hun behersker ballade-sjangeren. Mari har ikke noen sterk signatur i stemmen, men den er sterk og klar. Hun klarer også å komme seg gjennom sangene uten å synge surt. Stemmen hennes trives ikke så godt i lavt register, men dette tar hun igjen når toneleiet heves til et område av skalaen der stemmen takler det meste - noe vi også hører på youtube-klippet nedenfor.

I "Unintended" var det store og brede veier for Mari sitt stemmeleie, og Mira Craig gav henne et særdeles godt skussmål ved å sammenligne Mari med en isdronning som smelter den omkringliggende isen.Share/Save/Bookmark

6 kommentarer:

Anonym sa...

Er det det som er målet? Komme seg igjennom sangen uten å synge surt? Mari er ingen stor sangerinne.

Anonym sa...

Ikke synger hun rent, og hun ødelegger verdens fineste sang. Muse synger da vitterlig "but i'm busy MENDING broken pieces" Mari sang spending!!!!! Seriøst?? Ingen som hørte det??

Anonym sa...

Det er en av de fineste sangene jeg vet, dog med muse som har originalen!! Hun ødelagde hele driten... hører dem dårlig eller?

Anonym sa...

En av mine favoritter også. Mari gjorde den til sin egen, og det var KANON BRA! fikk gåsehud!♥

Anonym sa...

Dette var amasing! du vinner hvis du fortsetter sånn !!

Anonym sa...

www.marilorentzen.com

Legg inn en kommentar