lørdag 14. november 2009

Hør "Stop" med Mari Lorentzen

Mari Lorentzen gjorde en god versjon av "Stop" (som du kan se på youtube-klippet nedenfor). Likevel ble fredag 13. november nesten "stop" for Mari i X-Factor.

14. episode av X-Factor fikk en meget dramatisk og tårevåt avgjørelse da Mira Craig måtte velge mellom Mari og Gabrielle. Gabrielle Leithaug hadde tidligere på kvelden levert en svak "En Natt Forbi", og det var nok dette som ble avgjørende. Mari imponerte dessuten dommerne i forrige episode med sin vakre versjon av "Unintended".

Selv om Mari klarte seg, var det tungt for henne å se Gabrielle forlate konkurransen. Noen må dessverre ut, og Mari gjorde seg fortjent til å bli med videre.


Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

X factor-Stein sa...

Jeg synes INGEN AV DE TO skulle vært ute av konkurransen! Begge disse jentene synger bedre enn Tommy og Chand til sammen. Grunnen til at Tommy gikk videre er at det er så mange fjortis-berter som stemmer på han selv om han ikke synger reint og det hører jo ikke de forskjell på allikevel. Jeg mener jeg har en viss tyngde bak det jeg sier ved at jeg kom blant de 200 beste av 8.000 deltagere. Jeg kom nemlig til hovedaudition UTEN å måtte i pre-casting nr. 2 som over 60 stykker måtte til! Og jeg var i den siste 10er-gruppen som var inne til siste audition og jeg sang ikke en eneste tone falskt på min audition! Grunnen til at jeg ikke gikk videre var rett og slett at JFK mente jeg ikke var i nærheten av å ligne Viggo Sandvik og det trodde jeg da heller ikke var meningen??? Men Mira mente jeg la meg FOR NÆRT OPPTIL artisten??? Snakk om delte meninger på de to der! Peters synes det var underholdende men torte jo ikke annet enn å holde med JFK når han hadde sagt sin mening... Derfor kom jeg IKKE til BOOT-CAMPEN...AARGH!! >:( Folk som sang dårligere enn meg kom med og det innrømte jo Mira Craig OG JFK i mange av programmene, men fordi de var uenige så sendte de folk videre som sang helt på bærskauen dårlig! Den som gidder (og har tid å slå i hjæl) kan se på min opptreden på denne linken her: http://www.youtube.com/watch?v=jvERjNT4xbg

og deretter gå til originalen til Vazelina Bilopphøggers og høre hele denne utrolig morsomme sangen hvordan Viggo Sandvik synger den originalt: http://www.youtube.com/watch?v=mk-uV2IxGKM

Vazelina Bilopphøggers er jo så utrolig kule og hadde jeg kommet til boot-campen hadde jeg skullet synge: "I låven på Ås" som er en ustyrtelig morsom låt om en sveiser som er litt av en dameforfører med litt uflaks på slutten... ;-)

OPPSUMERING: Min mening er at både Mari OG Gabrielle skulle gått videre og at Tommy og Chand skulle havnet i omsynging. Uvisst hvem av de to som hadde vunnet. Dersom fjortisene var tomme på kontantkorta sine og statsministeren kommanderte alle sine "undersåtter" til å stemme på Chand, så hadde Chand vunnet! :-)
Til neste gang folkens: Stem IKKE på den som synger SURT! Det er en ARTIST vi skal ha fram i denne konkurransen, ikke en karaoke-sanger :-)
Hyggelig hilsen X factor-Stein :-)

Anonym sa...

X Factor- Stein: Kjære deg. For et latterlig innlegg. Se på hva du har skrevet da! Her skirver du bare om deg selv og tiden din i X Factor.

Jeg tok meg faktisk bryet å se på opptreden din, og la meg si det på den måten: - waste og time!

Du er jo latterlig dårlig. -

Bare se på trynet til Jan Fredrik.

Har du ingen selvinnsikt?

Jeg er 100 prosent sikker på at ingen av dommerne var i nærheten på å vurdere og sende deg videre! Og det du skriver om dommerne, er bare en ren løgn.

Legg inn en kommentar