fredag 13. november 2009

Statsminister med sans for Chand

Chand Torsvik seiler opp som en av de aller største favorittene i X-Factor. Han har hatt for vane å menge seg med musikere fra sin egen landsdel, og nå får han også støtte fra hovedstaden.

vg.no leser vi at Chand har fått en håndskreven hilsen fra statsminister Jens Stoltenberg. Dette var dels et svar på en hilsen i Dagsavisen, og dels en anerkjennelse av Chands rolle som forbilde.

Chand har utvilsomt vært et positivt innslag i X-Factor. Alltid smilende og positiv; til tross for at sangene kan ha dypere budskap. I kveld får vi høre ham med "Levva Livet", og et slikt sangvalg bør passe perfekt til Chand. Han synes å trives når sangene har litt trøkk og samtidig et sterkt lokalt preg. Den tidligere fremførelsen av "Æ e Trønder æ" - som vi ser på youtube-klippet nedenfor- viser Chand i sitt rette element. Hilsenen fra Stoltenberg legger nok heller ikke noen demper på motivasjonen når Chand entrer scenen i kveld.


Share/Save/Bookmark

5 kommentarer:

Anonym sa...

Er Chand en mulig framtidig kulturminister?
Jens var jo så ivrig på at det måtte være en med mørk hud i regjeringen, men når Ramin Osmundsen-opplegget gikk skeis, så må han på utkikk etter nye alternativer.

Anonym sa...

Godt poeng. Jens

Andreas Andy, sa...

Hahahahaha, jeg har også fått brev fra statsministreren. Fikk i sommer jeg.
Det var kult.

Anonym sa...

Jens har sans for det som er politisk korrekt. Intet annet. Forbanna fjott. ( Jens altså...)

Anonym sa...

Så sier vi farvel til Chand (og Stavangerkaren) i denne omgang.

Jeg hører samme låten hver eneste gang fra Chand - er det noe i veien med TVen min ?

Legg inn en kommentar