tirsdag 24. november 2009

Spenstige låtvalg foran episode 16 av X-Factor

TV2 kan nå fortelle hva de gjenværende deltakerne skal fremføre i 16. episode av X-Factor. Temaet for kvelden blir "Legender", og her blir det mange store låter som deltakerne forhåpentligvis klarer å sette sitt særpreg på.

Lise Mæland imponerte stort sist fredag med en rå versjon av seg selv og "Work It Out". Nå blir det igjen trøkk når "Proud Mary" står på programmet. Etter at John Fogerty skrev sangen har både Tina Turner og Elvis Presley hatt den på sine konsertprogram. Om det nå blir en rocka versjon, eller en mer funcky soul-fremførelse gjenstår å se.

Mari Lorentzen har igjen valgt noe som synes å passe hennes stil og stemme. Fra sist helgs "Blaze Of Glory" står "The Show Must Go On" nå for tur. Da blir det antakelig en rolig, men forhåpentligvis kraftfull, opptreden fra Mari.

Tommy Fredvang bør ha fått stemmen i orden foran neste opptreden. Nå står Oasis "Wonderwall" på programmet, og vi forventer da en fremførelse i vanlig Tommy-stil. Dette er på ingen måte noe modig sangvalg, og det kan bli en utfordring for Tommy å gi låten et særpreg utover versjonen til Oasis.

Chand Torsvik hadde en svak opptreden sist fredag med "Love Don't Bother Me". Trønderen synger best på sin egen dialekt, men det blir spennende å høre en svensk versjon av Chand. På fredag står "Tusen Bitar" for tur, og han bør gjøre det langt bedre enn sist dersom hans videre X-Factor-skjebne ikke skal følge tittelen på låten.

Shackles hadde den mest severdige opptredenen sist fredag med sin versjon av "Move". Nå står mer fart og enda mer trøkk for tur med "Queen Of The Night" (som du kan se på youtube-klippet nedenfor). Her blir det igjen harmoniene det vil stå på. Shackles trenger en utfordring for å overbevise seerne, og med et slikt låtvalg kan det meste skje.Share/Save/Bookmark

1 kommentar:

Marte sa...

Ser frem til Shackles i kveld! Chand er BOOOORING! Samma greia hver gang jo. Valgte litt annet forrige gang og det var helt krise. Få'n ut!

Legg inn en kommentar