fredag 27. november 2009

Chand og Jens på bølgelengde

Jens Stoltenberg er varsom med å stemme på artister, men han legger ikke skjul på at han liker Chand Torsviks stemme.

I kveld skal X-Factor-deltakerne sloss om stemmene, og i så måte har Jens og Chand en del til felles. Chand har også klart seg utrolig bra gjennom all dramatikken i de siste episodene. Til tross for en heller svak opptreden med "Love Don't Bother Me" sist fredag, ble det gullstrupen Pernille som måtte forlate X-Factor.

Det er ikke lenge siden Chand fikk brev fra Statsministeren, og nå ønsket Chand å gi noe tilbake i form av en signert CD. Nå må det jo sies at Chand tidligere også har spilt på et AP-arrangement (som vi får en smakebit fra på youtube-klippet nederst på siden). Ja, Chand har funnet en god kilde til oppmerksomhet, og lovordene fra Stoltenberg er nok ingen hemsko for trønderrockeren. Av alle X-Factor-deltakerne har nok Chand vært den som har vært flinket til å markedsføre seg selv - både i media og ved å være en aktiv artist mens X-Factor pågår.

Foran 16. episode av X-Factor bør han imidlertid fokusere på å overgå sin forrige opptreden. Sjarm og stil er en viktig del av konkurransen, men nå er det på tide for Chand å komme tilbake med det han behersker best; musikk på sitt ærlige og trønderske vis.


Share/Save/Bookmark

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar