tirsdag 17. november 2009

Sangvalg for episode 15 av X-Factor er klar

Vi står foran en ny fredag og en ny episode av X-Factor. Igjen må en av deltakerne forlate konkurransen, og sangvalget er som vanlig viktig. TV2 har nå offentliggjort hva vi får høre i 15. episode.

Pernille Svensen Øiestad går fra en vakker fremførelse av "Imagine" til Jennifer Hudsons "All Dressed In Love". Det kan bli vanskelig å imponere med et slikt låtvalg, men det blir spennende med et litt høyere tempo enn sist helg.

Lis Mæland rørte med sin "Gabriellas Song" sist fredag, men varsler nå mer rytmer og soul når Beyonces "Work It Out" står for tur. Et spenstig valg som kan vise nye sider av Lises talent.

Mari opplevde nesten en stop i X-Factor etter at hun fremførte "Stop" sist fredag. Hun velger å fremføre "Blaze of Glory". Bon Jovy er et trygt valg for Mari, men det kan bli vanskelig for henne å vise nye sider av seg selv.

Tommy Fredvang var ikke 100 % i sin fremførelse av "Against All Odds", og nå velger han klokelig mer fart. "Life Is A Highway" er litt mer spennende og uptempo, og her får Tommy mulighet til å slå seg løs.

Chand Torsvik får mye oppmerksomhet etter at han nå skal fremføre Stage Dolls "Love Don't Bother Me". Temaet er kjent, men Chand har så langt vært best på norsk - eller trøndersk. Dette blir spennende, men det kan også bli hans bane i X-Factor.

Shackles fikk rikelig med oppmerksomhet etter sin kortskjørtede "Free Your Mind". Igjen satses det på fart, flotte solopartier og krevende harmonipartier for Shackles. Hva som helst kan derfor skje på fredag når de skal fremføre "Move" (som vi kan se på youtube-klippet nedenfor).


Share/Save/Bookmark

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har bare en liten ting å si på det innlegget som står skrevet her om Shackles...det var faktisk ikke skjørt de hadde på seg på fredags opptreden,det var shorts....Og jeg lurer også på hvorfor alle i pressen osv er så opphengt i hva Shackles har på seg når de står på scenen??? For det første så velger de ikke antrekket selv,og for det andre så er det jo faktisk et "kostyme" som de har på kun når de opptrer,de løper jo faktisk ikke rundt slik midt i gata. Sang,klær og korreografien skal jo passe sammen,helheten på fredags opptreden feks hadde kanskje ikke blitt helt det samme hvis de hadde på seg "Nonnedrakter"....

Anonym sa...

Shackles skal skape et visuelt inntrykk og det som skjer på stage skal bygge opp under det viktigste og det er jo vokalprestasjonene, ikke sant? Schackles har ikke fått noe gratis eller walk over i denne konkurransen, og det er bra for dette er en knallhard bransje. Jentene kjører girlpower og hvorfor skal de de skjule at de er dyktige og ser godt ut? Det må være lov å lykkes også for Schackles.

Alexander sa...

Bra valg av Shackles, og veldig utfordrende. Dette kan enten gå veldig bra - eller de kan gå på trynet. Sangen er fantastisk.

Chand kommer i alle fall til å gå på trynet.

Gleder meg til å se Mari opptre med puddel-rock igjen! Dette blir power og høy stemning.

Et friskt valg av Lise - men blir den for krevende?

Legg inn en kommentar