mandag 2. november 2009

Rikke Lie - "Lovefool" med mer å by på

Da Rikke Lie ble sendt ut av X-Factor, mente mange at det ikke var noe stort nederlag for henne. Peter Peters mente hun var "fiks ferdig allerede", og mente hun måtte komme seg i platestudio.

"Fiks ferdig" er ikke nødvendigvis det samme som å være en god artist. For Rikke sin del er det bedre å håpe at hun ennå har mer å gå på. Selv synes jeg Rikke har spilt litt for mye på utseende, og bør utvikle seg enda mer når det gjelder musikken og sangen.

Da hun sang "Lovefool" (vist på youtube-klippet nedenfor) i sin siste X-Factor-opptreden, var det nettopp syngingen som felte henne. Låtvalget kan man jo også stille spørsmål ved, men hun har allerede lansert en meget OK låt med den egenkomponerte "Lalala". Fra hennes første opptreden til "Lovefool" har det også vært en god utvikling.

Rikke har en spesiell stemme, og hun kan absolutt gjøre karriere innen musikken. Mye er på plass, men hun bør ikke slå seg til ro med at hun allerede er komplett eller "fiks ferdig".


Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

nårah sa...

var helt grusom synging der, forferdelig å hører på, husker jeg skrev det på facebookstatusen min da jeg hørte på skvipet, og fikk masse kommentarer av folk som var enige...

så ikke så merkelig at hun røk ut!!!

Anonym sa...

Hva søren??
Jeg vet jeg kommenterer sent, og at det er "old news"... men jeg forstår ikke hva som får det til å kritisere noen så mye. Kan du ikke heller bare inrømme at Rikke lager for spesiell og sær musikk for deg, og at du foretrekker mer a4, de som det går tusen av på dusinet ;)?

Legg inn en kommentar