tirsdag 24. november 2009

Lise Mæland og "Eg ser" - tilbakeblikk

I påvente av neste episode av X-Factor, vises her en av de første live-fremføringene til Lise Mæland. Hun har gjort mye på engelsk og i det siste har det vært både fart og trøkk i det hun har gjort.

Et youtube-klipp som ikke har vært vist på denne bloggen tidligere, viser Lise Mæland i episode 11 da hun valgte å fremføre Bjørn Eidsvågs berømte "Eg Ser". På den tid var Lise en av mange deltakere, og hun hadde ikke skilt seg spesielt ut tidligere. Med "Eg Ser" fikk vi se en ny side av Lise; og hun mestret det. Dette var kanskje Lises første steg mot det øvre favorittsjiktet i X-Factor. Etter den tid har hun også sunget på svensk med en nydelig versjon av "Gabriellas Song".

Lise har antakelig vært den deltakeren som har fått vist frem flest sider ved sitt talent, og hun har klart å overbevise og imponere hver gang vi har fått sett henne i uvante sjangre. Slik var det også i episode 15 da hun overrasket med en rå "Work It Out". I X-Factor handler det om å gjøre inntrykk, og det har Lise forstått bedre enn de fleste. Nedenfor vises hennes fremførelse av "Eg Ser".


Share/Save/Bookmark

1 kommentar:

Anonym sa...

Fantastisk. får frysninger. kan høre denne om og om igjen...

Legg inn en kommentar