fredag 13. november 2009

Gabrielle Leithaug forlot X-Factor

Noen må ut; og i dag falt loddet på Gabrielle Leithaug. Etter en usikker og vokalt svak fremførelse av "En Natt Forbi" (se her), ble det vanskelig i kampen mot de øvrige deltakerne. Også Mari måtte synge om igjen; til tross for en god fremførelse av "Stop".

I omsangen var Gabrielle fremdeles preget av usikkerhet (nerver?) selv om ting gikk litt bedre. Mari klarte ikke å toppe sin tidligere fremførelse, men vant til slutt kampen om å overbevise dommerne.

Mira Craig kom igjen i den situasjonen at hennes stemme ble avgjørende. Etter mye nøling foran et vanskelig valg, måtte en tårevåt Mira bestemme seg. Hun kan ikke klandres for å velge å se Mari videre. Gabrielle stod for den svakeste prestasjonen i X-Factors 14. episode.

Gabrielle har imidlertid mye positivt å se tilbake på, og mye å være stolt av. Sist gjorde hun en glimrende "Velerie", og hun trives best når vokalen går raskt og skalaen utnyttes. Hun har en utrolig stemmekontroll, men i kveld var ikke "turtallet" høyt nok. Hun har fått vist at hun har noe på en scene å gjøre. På youtube-klippet nedenfor kan vi se en samlig av noen av hennes tidligere opptredner i X-Factor.


Share/Save/Bookmark

6 kommentarer:

Anonym sa...

Godt du kom deg ud av idolsuppå Gabby. Nå har follk sitt ka du kan og ka du står for. Blir kjekt å fulla deg videre. Duellen i dag va heilt vanvittige- heilt enormt! Thumbs up, Nina.

Anonym sa...

Ser at disse folkene er helt knust fordi noen ryker ut av dette 15 minutes of fame-idiotiet.
Jeg er helt knust fordi min kone har fått kreft!!
Våkn opp, navlebeskuende drittunger!!!!!!

fiskeri sa...

Folk må få lov til å føle det de føler selv om vi i vår tid lett bruker sterke ord og begreper om trivielle ting.

Anonym sa...

Hvis du er helt knust fordi kona di har fått kreft, burde du vel heller gjøre ALT for å støtte henne istedenfor å sitte å lese, og kommentere slike innlegg på nettet. Ser du har kommentert på flere sider så du har allerede gått glipp av 10 verdifulle minutter. For min del driter jeg forresten flatt i hvem som går ut av X-Factor bare Tommy eller Pernille ikke vinner.

Anonym sa...

Nå må Karlsen finne seg noe annet å gjøre.

Gabi er X faktor - hun kan ta Statene om det bare tilrettelegges for det.

Anonym sa...

Det er så sant så sant!! Er vanvittig, men ikke overraskende at hun røk ut av denne konkurransen. Eneste gjenstående med x-factor! Noe dommerene helt tydelig ikke er ute etter.. Nå står det bare en haug med "synge-damer" igjen, ingen av dem med noe spesiellt og unikt som vi ikke har sett bedre utført av andre før dem.

Legg inn en kommentar