fredag 27. november 2009

Jan Fredrik Karlsen "går ikke videre"

Norske Talenter får ikke besøk av Jan Fredrik Karlsen i dommerpanelet. Ifølge TV2 er han "vraket" - uten at vi får vite mer om hvorfor, eller om det ligger noen som helst dramatikk bak overskriften.

Alex Rosen tar hans plass i Norske Talenter, og det blir en spennende avveksling. Man kan si mye om Jan Fredrik, men han har absolutt noe å gjøre som dommer. Jeg er ikke alltid enig med ham, men generelt har han et godt øye for hva som kan bli bra og hva som "ikke er liv laga". Han er heller ikke tilslørt når det gjelder å kalle en spade for en spade, selv om spaden noen ganger får en litt for tøff beskrivelse.

Frem til Jan Fredrik får eget program, får vi se ham i de siste rundene av X-Factor. Der har han vært en god dommer, selv om jeg i det siste mistenker at hans forhold til Peter Peters kan ha fått litt for stor innvirkning på hans dømmekraft.
Share/Save/Bookmark

1 kommentar:

Anonym sa...

Hvorfor la en talentløs fyr dømme talenter? Alex Rosen er like musikalsk som diare.. Like morsom som sure oppstøt... Og like sjarmerende som brekninger..

Legg inn en kommentar