fredag 6. november 2009

Johnsen Sisters ut av X-Factor

I dag var det den svakeste prestasjonen som avgjorde - og den stod Johnsen Sisters for. De flotte søstrene har levd farlig med sine ujevne prestasjoner, og i kveld var det ingen vei tilbake.

Dommerne var enige om at duellen mellom Shackles (Gimme, Gimme, Gimme) og Johnsen Sisters burde gå i Shackles' favør. For Shackles var det da heller ikke bare lett å gå videre på bekostning av en annen gruppe. Lett var det heller ikke for Mira Craig som igjen måtte velge mellom sine egne grupper.

Johnsen-søstrenes opptreden i kveld ble dessverre litt for lite samkjørt med litt for mange dissharmonier. Dermed ble veien ut av X-Factor ganske enkel. Nedenfor kan vi se noen klipp fra søstrenes tidligere prestasjoner i X-Factor. Der hører vi også "Hit The Road Jack"; som er en av søstrenes beste opptredner.


Share/Save/Bookmark

10 kommentarer:

Anonym sa...

Herregud, seriøst -jeg har jobbet profesionelt med musikk i 15 år. Disse stakkars jentene synger ikke rent. De prøver seg på billige harmonier, i tillegg er de direkte harry og stygge fake blonde. Deilg å få de ut!!

Espen Sandengen sa...

De mete det var urettferdig at Jan Fredrik sa de sang surt. Det var jo nettopp det de gjorde. De må bare innse realiteten.

Anonym sa...

Det var på tide at de gikk ut i dag. De skulle gått før, syns nå jeg, men bedre sent enn aldri. De synger surt. Folk må være tonedøve om de ikke syns det.

Anonym sa...

De sang SURT igjennom hele sangen!!...

Anonym sa...

Grunnen til de ikke har gått ut før nå er at folk hører med øynene :P
De kan ikke å synge. Opplevelsen var som om de var fulle å sang sing star :P

Anonym sa...

Ja det var heelt greit at disse Harryjentene gikk ut,har venta på det lenge.Jeg tror at den ene ødelegger for de begge,hun med det lyseste håret synger IKKE bra.
Skulle tro disse hørte hjemme på 80-tallet,med flagrende hår og stil,det er bare så aaltfor teit.Hun med det lyseste håret har altfor mye faked-hair,hun burde få av seg halvparten av det!

Om ikke folk hører at jentene synger surt har de ikke musikalske ører.

Anonym sa...

Jeg har syntes de har sunget surt under hele konkurransen og jeg skjønner ikke hvorfor de er med i det hele tatt. Helt utrolig dårlig!! Neste ut må være den merkelige jentegruppa. Rævva dårlig den og - som så mange av de andre artistene. Fantastisk dårlig!!

Anonym sa...

Jeg har vært fan av disse jentene helt fra start. Men i går synes jeg ikke de gjorde det bra!!! Som de andre sier her, de sang skikkelig surt helt fra begynnelsen. Andre opptreden var bedre, men absolutt ikke god nok til å kunne konkurrere med de beste i showet!! At Mira ikke hørte at de sang surt, er en gåte for meg...

Anonym sa...

Helt enig i at de der søstrene ser harry ut - ja, faktisk herjete! Kommer sikkert ikke til å drikke så rent lite vin... FANTASTISK å endelig bli kvitt de!

Lotta@TroublemakerStreet sa...

Jeg er ikke med på kritikken av jentenes stil og hår, synes de virker kjempetrivelige og ser helt fine ut, MEN, jeg synes de synger surt altfor ofte. Jeg kan virkelig ikke forstå hvordan Mira Craig, som ofte plukker på smådetaljer hos andre av artistene, ikke hørte at de sang surt... Merkverdig, hvis du spør meg! Jan Fredrik Karlsen kan være i overkant røff med kommentarene sine, men denne gang var det ganske enkelt rettferdig, synes jeg! Det var rettferdig at Shackles fikk bli. Deres opptreden var heller ikke super denne gangen, men den var utrolig mye bedre enn Johnsen Sisters!

Legg inn en kommentar