fredag 4. desember 2009

Lise Mæland med et verdig farvel med X-Factor.

Det ble meget vanskelig - selv for Jan Fredrik Karlsen - da valget stod mellom Lise Mæland og Shackles i episode 17 av X-Factor.

Lise har vært i duell flere ganger tidligere, og i dag ble det satt punktum for X-Factor-deltakelsen. Det ble en tung avskjed både for Lise og programlederen, men Lise har all grunn til å være stolt over sin tid i konkurransen.

I dagens episode vil jeg påstå at Lise hadde den beste stemmen, men i X-Factor handler det om mye mer enn bare stemmen. Mine tidligere favoritter (Elin Gaustad og Pernille Svensen Øiestad) har blitt stemt ut, og i dag var den siste av de beste sangstemmene borte.

Da gjenstår det bare å ønske Lise Mæland lykke til videre med musikken, og takke for god underholdning gjennom mange gode opptredener i X-Factor. Blant de beste fremførelser finner vi "Work It Out", "Eg Ser" og hennes tolking av "Gabriellas Song" som du kan se på youtube-klippet nedenfor.


Share/Save/Bookmark

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hvem er det som gidder å se på 3 finalister som ikke kan synge,,Hurra!!! for Jan Fredrik.

Heidi sa...

Enig med innlegget. Alle de beste sangerene er blitt stemt ut av konkurransen.

Anonym sa...

Det norske folk har seg selv å takke! Skam at Lise ikke får fortsette i X-faktor! Chand er videre??? Hvorfor? Lise,er i en himmel for seg selv. Hun synger nydelig. Håper det kommer CD med henne snart og jeg skal kjøpe den!! Ønsker Lise lykke til! Hun er magisk!!!!

Anonym sa...

Takk Lise! Du er best av alle..

Anonym sa...

Mari har jo ein mye bedre vokal en lise, hu treffe alle tonene, klare å synga alt fra rock til rolig musikk som celine dion, og det vise jo kem så e den beste mentoren, Jan Fredrik,han vett ka han holde på me! =) Lise synge musikk det norske folk ikkje vil høre på! så sånn e det! hu sko gått ut sist gang, så eg e happy for at du jekk ut nå, PÅ TIDE! Og sist men ikkje minst, Shackels e unike, for de e ei gruppa norge trenge, og de komme me någe nytt som norge ikkje har! Så de så står igjen nå e verdige vinnere uansett kem av de så vinne!! WEEE

Anonym sa...

Folket har talt: og de ønsker Chand videre! Sikkert en hyggelig kar, men han har et talent på nivå med Charter-Svein og Sputnik.
Lise var flere nivåer for god for denne type konkurranse.

Anonym sa...

Chand har X-faktor, og derfor vil folk ha han videre. Lise var god hun også men noen måtte jo ut.

Anonym sa...

trist å lese at noen ikke kan høre forskjell på Mari og Lise! Du trenger ikke bare treffe tonene! Herregud! Det er måten du treffer dem på som er poenget! Kjøp deg en kassett med vinnern av Idol 2005...hvem var det? nemlig...

Musikkdommeren sa...

Haha, jeg skjønner ikke bestandig den norske folkesjela! Hvorfor Chand får fortsette gang på gang i samme kjedelige stilen mens jenta med DEN stemmen blir stemt ut er ganske uforståelig. Satser på at Lise kommer videre på egen hånd, for hun HAR en musikalsk fremtid i motsetning til de andre.

Anonym sa...

enig der altså! Moro med ny Radka! Når kommer Cd`en?

Anonym sa...

Jaja, Xfactor er over for denne gangen.Morsomt med Shacles, men nå er det slutt på kvaliteN.Hurra for kvantiteten. Lykke til LISE, for en STEMME!
Hilsen Kjell

Anonym sa...

Lise er en stor inspirasjon for mange unge jenter :)i hvertfall for meg:) HU er BEST og ferdig med den saken.. hu kommer til å nå veldig langt vis hu treffer de rette personene.;)

STÅ PÅ LISE <3

Hilsen Camilla

Konsert med Lise Mæland ? sa...

Tenk dere julekonsert med Lise Mæland!
Meld dere inn i gruppa på facebook, så sitter vi plutselig i salen med en av norges beste artister!

Tenk dere DEN julestemninga! Hooh!

Legg inn en kommentar