fredag 18. desember 2009

Vinner av X-Factor 2009 = Chand Torsvik

X-Factor-finalen i Telenor Arena viste to deltakere som ville mye og som gav alt. Tre fremførelser hver, gav publikum og TV-seere et godt grunnlag for vurdering.

Chand Torsvik fikk vist seg fra sin beste side med tre gode sangvalg. Spesielt ble hans egen "Diamanten" og Vamps "Månemannen" fremført med trygghet og overbevisning. Mimikken, tonene og innlevelsen var på plass. Chand gjorde det man skal på en slik kveld; gi alt og vise sine sterkeste sider. Jeg har tidligere hatt en del å utsette på Chands fremførelser, men i Telenor Arena klarte Chand å forklare hvorfor han hadde noe i finalen å gjøre.

Shackles sliter fremdele med harmonipartier selv om det er forbedring å spore. "Free Your Mind" var god, men harmoniene skurret. Den nye singelen fikk jeg ikke noen "hit-følelse" av, men det kommer kanskje mer av kvaliteten på melodien enn av Shackles opptreden. Best var jentene med den tidligere suksessen; "Queen Of The Night". Med god timing, tettsittende lær og godt samspill, viste Shackles hvorfor mange ønsker å følge med jentene inn i fremtiden.

Etter fremførelsene ble det på en måte 2-1 til seirende Chand, men begge kandidatene kunne blitt omtalt som verdige vinnere. Det er bare å gratulere Chand som vinner av X-Factor 2009, og samtidig gratulere Shackles med en flott 2.-plass.

Share/Save/Bookmark

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar