fredag 11. desember 2009

Mari Lorentzen kom ikke til finalen

Mari Lorentzen måtte forlate X-Factor i kveld; til tross for at hun fremførte to sterke sanger. "Papa Don't Preach" var kanskje den beste fremførelsen under hele sendingen. I tillegg fremførte hun en fin "Kom Ut Kom Frem", men denne kan ha vært for ukjent til at appellen til TV-seerne ble sterk nok.

Mari har en sterk og fin stemme, men vi har i tidligere episoder sett at TV-seerne ser etter mer enn bare stemmer. To av de desidert beste sangerne, Pernille Svensen Øiestad og Lise Mæland, kom aldri til episode 18 av X-Factor.

Selv mener jeg at Chand hadde den klart svakeste prestasjonen med sin "Hungry Heart", men Chand har tydeligvis mye av alt det andre som teller i X-Factor. Shackles virker sterke, og de blir bare bedre og bedre. Heldigvis klarte den flotte jentegruppa å mobilisere og inspirere til en plass i finalen. Dermed møtes to ytterpunkter (Shackles og Chand) i X-Factor finalen.

Mari Lorentzen har gitt oss mange gode opplevelser i X-Factor. Hun vil spesielt bli husket for sin fremførelse av "Den Finaste Eg Veit", "Blace Of Glory" og ikke minst "Stop" som vi kan se på youtube-klippet nedenfor. Mari kan trøste seg med at hun ble nummer tre i en meget tøff og langvarig konkurranse, og hun kunne ikke drømt om bedre markedsføring av seg selv og sitt talent.


Share/Save/Bookmark

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mari er den beste av de tre siste deltakerne. Uten tvil. Shand er en hyggelig trønder-gutt han, men herregud - seriøst... Det blir for dumt. Det får være grenser for hvor langt en trøndersk-syngende trubadur skal komme i en sånn konkurranse. Hadde det vært "World x-factor" tilsvarende Idol (som vårt unikum Kurt Nilsen vant velforjent) og Shand hadde vært Norges bidrag hadde jeg vært pinlig berørt. Man kan da ikke seriøst mene at han er noe mer en en høyst ordinær sanger når man skal vurdere hans prestasjon. At det sitter en haug med stemme-lystne trøndere og legger igjen kronene sine gjør at feil deltaker vinner. Vurderer å boikotte hele finalen. Shackles er fine, de, men heller ikke noen supertalenter. Charlotte går meg på nervene. Hun higer etter oppmerksomhet og tar ordet før de andre rekker å tenke på å åpne kjeften. Skrekkelig.. grøss.. Malin synger ofte surt, og stakkars Lwam virker jo helt utafor... Inger Lise virker mest normal. Håper likevel de vinner, at de får enda mer profesjonell hjelp av sangpedagoger etc og at de finner sin egen identitet og kommer opp med et bra konsept. Og at de deler på glansen og lar hverandre skinne (4 jenter=trøbbel), hehe

Anonym sa...

Herregud...Mari er best? Lurer på hva slags planet de som sier dette kommer i fra!!! For det første har hun ingen spesiell x-factor og for det andre er hun ikke spesielt flink til å synge. Kan ikke fatte hvorfor hun kom så langt.

Anonym sa...

Enig. Hun superkjedelig og har intetsigende opptredener. Hun kan synge ja, men sånn skrikete jentestemme som det der fins det tusenvis av fra før. Lise derimot! HUN skulle vunnet hele skiten.

Legg inn en kommentar