tirsdag 27. oktober 2009

X-Factor strid om dårlige prestasjoner

Jan Fredrik Karlsen har fått gjennomgå etter at han slaktet fremførelsen til No Name - No Fame. På direkten gav han gruppen det glatte lag mens Mira Craig satt måpende og hørte på.

Mira likte dårlig måten Jan Fredrik ordla seg på, og oppslagene vi får i media vitner om en intern dommerstrid der Jan Fredrik forsøker å grave en grav for gruppene. Dette avviser da også Jan Fredrik.

Man kan gjerne spekulere i om dommerne har en egen agenda, men jeg mener at Jan Fredrik har vært konsekvent og ærlig i sine evalueringer.

I sist sending var det et meget høyt nivå. Hør for eksempel på Pernille Svensen Øiestad, Tommy Fredvang eller Chand Torsvik sine opptredner. Det som ble prestert av gruppene var elendig. Det var surt og tydeligvis for vanskelig. "Help" ble fremført ganske hjelpeløst av No Name - No Fame, og selv Shackles sang falskt. Gruppene kan selvsagt heve seg i neste sending, men man må få lov til å kalle en spade for en spade. Mira bør også ha hørt de vi andre hørte, uten å legge deler av skylden på Jan Fredrik.

Share/Save/Bookmark

1 kommentar:

Anonym sa...

At dere ikke hører hvor dårlig gruppene er da. Unntatt Shackles. På fredag var de litt uheldige , men de er utolig linke.Slutt å kritiser JFK. Han sier bare sin mening som han skal gjøre. Trodde Mira hadde hørt det selv hvor surt det var innimellom. Er de med i dette opplegget må de tåle og høre sannheten.

Legg inn en kommentar