fredag 23. oktober 2009

No more fame for No Name - No Fame

Jeg kunne gjort dette kort med å skrive; hva var det jeg sa! Jo, No Name - No Fame siktet høyt, snublet og falt ut av X-Factor.

Strenge Jan Fredrik Karlsen har dessverre rett, selv om Mira Craig hadde satt pris på et noe mer diplomatisk ordvalg. No Name - No Fame klarte ikke å yte "Help" noen som helst rettferdighet. Kroniske falsetter med tvilsomme harmonier ble enda mer tvilsom av en håpløs mix der leadvokalisten ble kastet langt bak i et falsettkaos. "Help" mistet sin råskap og sitt driv, og totalt sett ble det ganske "hjelpeløst".

Jeg står forstsatt på at No Name - No Fame har vært et morsomt og spenstig innslag i X-Factor, og det er nettopp X-Factoren som har stått dem bi når sangprestasjonene har ligget under det de øvrige deltakerne har utvist. Med det høye nivået vi ble presentert for i kveld, ble dette enda mer tydelig. No Name - No Fame's exit skyldes dem selv, og å skylde på Jan Fredrik kan i beste fall være en kortvarig trøst.

Likevel har guttene kommet langt med et konsept som det tydeligvis kan være en musikalsk nisje for. Forbedringspotensialet er der, og jeg tror (og håper) at vi får se dem igjen...

Share/Save/Bookmark

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tull!
No fame no fame har personlighet,stil og et fantastisk sceneshow.
Så i si ALLE andre er kliss like pop"artister" om man i det hele tatt kan kalle dem det.
Det virker som de fleste som hører på musikk er tankeløse idioter som tror alt som er populært og mainstream er bra selv om rap ikke er verre en å holde en telefonsamtale (snakke raskt). Pop er å si det samme 6-7 ganger og håpe en radiostasjon spiller den til den fester seg til hjernen som en stor svulst

Anonym sa...

Emig, synn at JFK ikke kan ta det litt mer med ro, disse guttene er bare 16 og 17 år, det virket virkelig som om han på forhånd hadde bestemt seg for å hate dem..

Anonym sa...

Det var rett og slett dårlig. For oss som liker Beatles var det spesielt dårlig.

Sigve K. sa...

Vil ønske gutta lykke til videre. De har noe å fare med, og også jeg håper å få se dem igjen

fiskeri sa...

No Name - No Fame sang dårlig; punktum. Hva JFK sa, og måten han sa det på, er ingen forklaring på at guttene måtte forlate X-Faktor.
Og, som jeg skriver over, så har jeg sans for dem, men når de ikke presterer bedre blir utgangen av X-Factor som fortjent.

Legg inn en kommentar