tirsdag 20. oktober 2009

Følsomme øyeblikk for X-factor deltakere

I X-Factor er utstemming en del av gamet, og i den forbindelse skapes følelser og spenning. Vi som ser på kan ane dramatikken for de involvert, men vi klarer aldri å sette oss helt inn i hvordan det er å stå igjen på scenen i uvisshet.

Etter andre live-opptreden for X-factor-deltakerne, var det Stine Terese og Gabrielle som ble stående igjen som de to "taperne" i telefonavstemmingen. Presset blir stort, og i tillegg må artistene synge om igjen før dommerne får tatt den endelige avgjørelsen.

tv2.no forteller Gabrielle Leithaug om hvordan det var å forholde seg til "gleden" av å få bli med videre i konkurransen - på bekostning av en venninne. Gabrielles opptreden kan du se på youtube-klippet nederst på siden.

Nå er det heldigvis ikke deltakerne som trenger å føle skyld eller uskyld for hvem som må forlate konkurransen. Det handler om å bli best og å stå igjen til slutt.

Tårer - av skuffelse og glede - er imidlertid ikke noe nytt for deltakerne. Helt fra audition-tiden har vi sett folk bli sendt hjem - og gå videre - i sterke emosjoner. Ja, det koster og det betaler seg, men det er jo også dette som selger. Vi vil se dramatikk og ekte følelser i fri utfoldelse. Trygt plassert foran TV-skjermen er det nettopp dette som gjør at X-Factor er mer enn bare et musikkprogram.

Share/Save/Bookmark

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar