fredag 30. oktober 2009

Rikke Lie ut av X-Factor - med hevet hode

Selv om nivået var høyere i denne ukes utgave av X-Factor, var det ikke alle som "naila'n". Flere av artistene viste seg fra nye sider. Med et stadig høyere nivå, blir det også vanskeligere å avgjøre hvem som "fortjener" å ryke ut.

Selv ville jeg spådd at The Johnsen Sisters leverte den svakeste opptredenen, men innringerne sendte søstrene trygt videre.

Rikke Lie - som nylig lanserte sin egenkomponerte "Lalala" - var tydelig skuffet da det ble klart at hun måtte synge om igjen. Lise Mæland hadde levert en god opptreden, og det ble litt rart å se at en artist av hennes kaliber måtte kjempe om plassen i X-Factor.

Dommerne fikk et vanskelig valg, og Peter Peters måtte denne gang velge mellom sine egne artister. Mira valgte - etter mye tvil - Lise. Jan Fredrik gjorde det ekstra vanskelig for Peters ved å velge Rikke. Peter Peters slet tydeligvis med å bestemme seg. Han valgte til slutt å ta Lise med seg videre.

Dermed måtte vi ta et X-Factor-farvel med en gråtkvalt Rikke Lie - etter min mening like ufortjent som om det var Lise som måtte gå. Rikke forlot konkurransen med lovord fra dommerne etter fremførelsen av "Lovefool" (som vi ser nedenfor) og sin øvrige tid i X-Factor. Jeg tror ikke vi har hørt henne for siste gang...


Share/Save/Bookmark

7 kommentarer:

Henriette sa...

Rikke er flik og klarer seg nok godt. Ikke rettferdig at hun gikk ut. Ønsker henne lykke til med karrieren!

Anonym sa...

Fatter ikke at noen kan se noe som helst potensial i Rikke. Hun minner mest av alt om en pornostjerne der hun klynker og hviner, vrikker spastisk på hele kroppen og slår opp bambigluggene for alt det er verdt.

Er det no Kate Bush/Cyndi Lauper/Kylie Minouge opplegg som ikke funker kanskje? Rikke er hverken original eller talentfull. Kanskje er det stemme og performance der om hun ikke gjør seg til noe så vanvittig.

Anonym sa...

Tror "Anonym" bør åpne sine bambiglugga....... Rikke er noe av det beste ved x-faktor..... Ho er fiin, noe gutta vil ha, ho har sangstemme som holder... Men greit nok at en får litt Tone Damlie assosiasjoner når en ser og øreer ho.... .Men idol for unggutta.... Yeahhh

Anonym sa...

Totalt enig med "Anonym"... Klynker rundt hver fredag. Godt å se at hun røk ut... Hun prøver å spille på en ytre og sjarm hun ikke eier.

Anonym sa...

100% enig anonym! Veldig deilig å se henne ryke ut...det er jo en grunn til at hun fikk minst stemmer av alle- ergo Norge liker henne ikke...ferdig snakka

Anonym sa...

Drit bra at hun gikk ut, kunne ikke synge i det hele tatt!

Anonym sa...

Norge er så jantelov land. Bare guttene som småjentene stemmer på, men kvaliteten blir oversett. Lise og Rikke er begge fantastiske artister. I England og USA er det vanlig at jenter vinner slike konkurannser (se Leona Lewis og Carrie Underwood) og blir store stjerner. I lille bøtteknott Norge virker dette som en umulighet, og Pernille kommer til å tape i finalen tror jeg. Selvom hun er den klare superstjerne kandidaten av alle ved Lise. Nordmenn er harry folk som liker trønderrock (No offence Chand, du er sjarmerende)

-meg

Legg inn en kommentar