onsdag 24. mars 2010

Ravi skal løfte X-Factor 2010

En ny runde med X-Factor er på gang, og forhåpentligvis blir det mer X-Factor å spore i 2010 enn i forrige runde.

I forrige runde følte mange seg snytt da Elin Gaustad ble tatt ut av konkurransen før TV-seerne fikk avsi sin dom. Samtidig ble det fremført langt flere sure toner og enda flere disharmonier enn hva som forventes mot slutten av en slik konkurranse. I media fikk også programlederen blandet kritikk.

I mine tidligere vurderinger av deltakerne ble det mer en konkurranse om å synge minst dårlig. Man kan da spørre seg om en ny runde er liv laga? Gidder vi å engasjere oss enda en gang?

TV2 går friskt til verket, og med Ravi (Ivar Christian Johansen) og Guri Solberg som nye programledere håper man at seerne igjen skal flokke seg foran TV-skjermen. Ravi kan være det trekkplasteret som skal til for å skape oppmerksomhet rundt X-Faktor, men samtidig etterlyses en kvalitetsheving. Jo, X-factor handler også om utseende. Likevel kan det bli travelt for fjernkontrollen dersom deltakerne ikke klarer å synge renere enn et gjennomsnittlig ten-sing-medlem.

Dommerne vil også denne sesongen ha stor makt når det gjelder å servere TV-seerne en tiltalende meny. Dersom de lykkes, skal jeg vurdere om jeg finner det bryet verdt å følge med enda en sesong - og om jeg skal holde videre liv i denne bloggen.

Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
diskuterer også saken
http://goodlookar.blogg.no

Anonym sa...

Ravi er så kort at han knapt kommer med på skjermen.
Men med tanke på utseende hans er det et pluss
At dommere får mer makt er bare et tegn på at musikk teller mindre og platesalg teller mer så blir sikkert en ny kvisefri ungdom med sanger tregere enn NSB

Legg inn en kommentar